Те чадат со лајно, и ти велат “темјан е“!

“С неба па у ребра“, минатава недела медиумскиот простор беше буквално преплавен од женски ликови кои паѓаат во екстаза пред харизмата, нобеловската хуманост, и “епохалната политичка мудрост“ на Зоран Заев. Комично, зарем не? Сепак, играта не е така наивна како што на прв поглед изгледа. Зад лакрдијата, има и нешто …