Кант му е, двор му е.

Во неговата најнова колумна, Денко Малески пишува: “Денес, се повикувам на Емануел Кант да ни помогне да излеземе од моралниот и правниот хаос во кој западна македонското општество“ За потсетување: Денко Малески редовно го цитира Кант кога сака себе си да се прикаже како морална величина каква што не е. …