Јавна куќа „Јустинијан Први“

“ПРОФЕСИОНАЛНИОТ И ЛИЧНИОТ АВТОРИТЕТ СЕ ГРАДАТ ЦЕЛ ЖИВОТ, А СЕ ГУБАТ САМО ЕДНАШ.“ – Горазд Росоклија, на неговиот Фејсбук статус Со овие зборови професор д-р Горазд Росоклија ги стави на вистинското место повиците за психијатриска дијагноза на поедини политички ликови што одвреме навреме може да се чујат по социјалните мрежи. Негов …