Дијагноза: параноидна шизофренија

На приватниот договор меѓу Заев и Ципрас местото му е – да биде разгледуван во медицинските установи. Никако во парламентот. Благодарение на грчките медиуми, текстот на договорот, со сите свои небулози и бесмислици, од првата глупост до последниот идиотизам, ни е достапен да го прочитаме во целост и покрај желбата …