Код: “Монструм”

Приказна прва 1.мај 2012: на само две недели по убиствата кој Смилковското Езеро, Гордана Јанкуловска победоносно ја запозна јавноста дека рано утрото  со математичка прецизност е изведена антитерористичка акција во која 800 припадници на силите на безбедноста имаат неутрализирано и лишено од слобода група од 20 радикални исламисти “кои војувале во Авганистан …